Clubkampioenschappen 2018, verslag 1e wedstrijd

geplaatst in: Archief | 0

Seizoen 2018 van start!
Na een lange winterstop is zondag 25 maart het seizoen 2018 weer van start gegaan. Het heerlijke zonnetje was getuige van de spectaculaire acties. De eerste resultaten zijn een feit.

 

1/10 Open klasse
Het was mooi om te zien hoe Lorenzo de Joode echt aan het genieten was. We vinden hem terug op de 4e plaats. Jan van Ham werd 3e. Hij stond z’n mannetje, doch hij moest zijn meerdere erkennen in Kees van den Wildenberg die uit uiteindelijk 1e werd. Cees Jansen leek de dag overwinning op zak te hebben, maar door materiaal pech moest hij een stapje terug doen. P2…prima !

1/10 Buggy
Met het grootste gemak gaf Siem Verschuuren zijn Team C flink de sporen. 12e goed gedaan. De 11e plaats was voor Roel Jansen die met het grootste gemak zijn rondjes aflegde. Melle Donkers heeft prima zaken gedaan door als 10e de dag af te sluiten. In het goed bezette 1/10 veld, wist Bjorn Zweegers de 9e plaats op te eisen. Knap gedaan! Op de 8e plaats zien we Rens Teeuwen. Ja, hij laat zicht niet aan de kant zetten. Prima resultaat. Carlo Poirters, P7 is een goede start van het seizoen. De 6e plaats is voor Quinn van der Heijden. Ondanks materiaal pech, goed gedaan. Thijs van Bommel zien we alsmaar groeien. P5 is dan ook voor hem. Het harde werken van Rene Kraaijvanger werd beloond met de 4e stek.Top! De eerste die het podium mocht betreden was Sam Peperkoorn. Met de 3e plek heeft hij het geweldig gedaan in het o zo zwaar bevochten veld. De 2e plaats van Johan Teeuwen was verdiend, doch hij snakt naar meer… Iedereen stond te genieten van de one-man-show van Jordy van de Ven, op ongekende hoogte een verdiende P1.

 

1/8 Buggy
Op de 6e plaats zien we Noel Soudant. Marco Hendrikx, P5…doch er zit zeker meer in. Johan Teeuwen vocht met z’n afstelling. Hij wist er de 4e plaats uit te persen. De top 3 ging er heftig aan toe. Het was stuivertje wisselen spannend tot op de finish. Mike Greijmans P3, een knap resultaat. Hein Diepstraten had het mes tussen de tanden. De 2e plaats…..verdiend! Het was een lust voor het oog om te zien hoe Quinn van der Heijden met de 1e plaats aan het langste eind trok en de dag overwinning binnen sleepte.

Fotoalbum
Foto’s van deze wedstrijddag vind je weer terug in het FOTOALBUM.

 

De eerste clubkampioenschap van MAC de Kempen zit erop. Het was een geslaagde dag. Met de wetenschap van de eerste resultaten, zal iedereen gebrand zijn om de lat nog hoger te leggen. We kijken dan ook uit naar de volgende clubkampioenschap van MAC de Kempen op zondag 22 april. Iedereen bedankt!

De wedstrijdcommissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *