Clubkampioenschappen 2018, verslag 2e wedstrijd

geplaatst in: Archief | 0

Harde strijd bij MAC de Kempen!

De 2e wedstrijd voor het MAC de Kempen clubkampioenschap 2018 ligt alweer achter ons. Gezelligheid, leuk vermaak en uiterst goede sfeer stonden borg voor een geslaagde dag. Het dagprogramma werd, mede dankzij het myRCM systeem, netjes afgewerkt.

1/10 Open klasse

Lex van Ham was de smaakmaker op het gebied van entertainment. De acrobatische manoeuvres waren een genot om te zien. P5 was zijn resultaat. Op de 4e plaats komen we Johan van Stralen tegen. Hij liet zich niet aan de kant zetten en was dan ook regelmatig in gevecht. De 3e plaats was voor Kees van den Wildenberg. Hij reed gecontroleerd naar het podium. Voor Jan van Ham noteren we P2. Hij had er hard voor gevochten. De 1e plaats was voor Cees Jansen. De plek die hem wel vertrouwd is. Proficiat !

1/10 Buggy

Op de 14e plaats zien we Jarno van den Borne. Het is mooi om te zien hoe onze jeugdige leden zich vermaken. Helemaal top ! Siem Verschuuren eindigde na een paar tegenslagen op de 13e plaats. Hij zal ongetwijfeld de volgende keer weer zijn tanden laten zien. Op de 12e plaats staat Niels van de Wildenberg genoteerd. Hij heeft daarmee een prima resultaat neergezet. Timo van den Borne heeft indruk gemaakt door de 11e plaats in beslag te nemen. Knap hoor! Noel Soudant heeft met de 10e plaats prima zaken gedaan. De 9e plaats is voor Rens Teeuwen. Het racen zit hem in het bloed. De 8e plaats is voor Quinn van der Heijden. Voor vandaag zat er niet meer in. Carlo Poirters, heeft het zeer goed gedaan door de 7e plaats op te eisen. Melle Donkers heeft met de 6e plaats een geweldig resultaat neergezet. Top! Op P5 zien we Thijs van Bommel. Hij is echt een topper. Rene Kraaijvanger heeft met de 4e plaats aansluiting met de top gevonden. Een keurige prestatie. De 3e plaats is voor Sam Peperkoorn. In het sterke deelnemers veld nog steeds in de top te vinden. De 2e plaats is voor Jordy van de Ven. Zijn rijstijl is een genot voor het oog. De 1e plaats is naar Johan Teeuwen gegaan. Johan en Jordy drijven elkaar naar eenzame hoogte. Een leerzame demonstratie.

1/8 Buggy

Bij de 1:8 klasse gaat het er hard aan toe. Het brute ‘geweld’ is spectaculair om te zien. P4 voor Geert Donkers. De techniek liet hem in de steek…. Op het podium, P3, zien we Marco Hendrikx. Hij reed een solide race. P2 is voor Quinn van der Heijden. Hij kende een prima dag. Hein Diepstraten heeft met zijn 1e plaats, de 1:8 klasse als beste afgesloten. De strijd tussen Hein en Quinn was een echte traktatie.

De 2e race om het clubkampioenschap van MAC de Kempen zit erop. De gevechten zijn een mooie herinnering en de punten zijn verdeeld. MAC de Kempen gaat alweer richting de 3e clubkampioenschap. We heten u ook van harte welkom op zondag 3 juni. Iedereen bedankt!

 

De wedstrijdcommissie

 

Tussenstanden: