Wedstrijdverslag 2e Race Clubkampioenschap 2022

geplaatst in: 2022, Nieuws | 0

Wedstrijdverslag 2e clubwedstrijd 2022

De 2e MAC de Kempen clubwedstrijd 2022

Zondag 22 mei, zijn we wederom getuigen geweest van een geweldige clubwedstrijd. Iedereen was tot in de puntjes voorbereid om een nieuwe strijd aan te gaan. De resulteerde dan ook in schitterende duels waar nog lang over werd nagepraat. Dat alles onder een stralende zon waarbij de inwendige mens niets tekort kwam. Met dank aan Tamara.

Open klasse
Het was mooi om te zien hoe Tigo Braken zijn rondjes aflegde. De 4e plaats was vandaag voor hem. Simon van der Vleuten had het naar zijn zin en was goed voor de 3e plaats. Het was fijn om te zien dat vandaag Cees Jansen wederom aan de start verscheen. Met zijn 2e plaats zat hij lekker in z’n vel. Op de 1e plaats zien we Roel Jansen. Hij reed regelrecht op z’n doel af. Keurig gedaan.

IMG-20220522-WA0003

De 1:10 buggy
De 6e plaats was bestemd voor Jarno van Lieshout. Hij genoot met volle teugen. Melle Donkers reed ongestoord zijn rondjes en we vinden hem terug op de 5e plaats. Jelle Smetsers was erg goed bezig. De 4e plaats was dan ook verdiend. Sam Peperkoorn had met zijn 3e plaats wederom het podium te pakken. Mooie prestatie. Thijs van Bommel is met een heel sterk seizoen bezig en legde beslag op de 2e plaats. Jordy van de Ven was vandaag echt te sterk. De 1e plaats was dan ook een terechte beloning.

IMG-20220522-WA0001

De 1:8 buggy
Ronald Eekhuis doet het goed op onze baan. Hij eindigde de dag op de 5e plaats. De 4e plaats was voor Laurens van der Vleuten. Hij reed heel solide, goed gedaan. Dirk Simons vocht aan de top mee wat vandaag resulteerde in een 3e plaats. Jules Schrijen, de 2e plaats…ja, ’n vechter die meer had verdiend. Met de beste kwalificatie op zak greep hij uiteindelijk nipt naast de eindzegen. Het was uiteindelijk Quinn van der Heijden die er met zwaar bevochten heats er met de 1e plaats vandoor ging.

IMG-20220522-WA0002

Clubkampioenschap 2022
Na de 2e clubkampioenschap is het al duidelijk zichtbaar dat voor dit kampioenschap de messen zijn geslepen. Het is een feest om te zien hoe er wordt gestreden. Maar bovenal is het de gemoedelijke sfeer en zijn het de blije gezichten waar we zo’n clubwedstrijd voor opzetten. We zien dan ook graag iedereen terug op zondag 26 juni voor de 3e clubwedstrijd. De organisatie wil tot slot iedereen bedanken met de voorbereiding en verwezenlijking van deze mooie geslaagde dag.

De wedstrijdleiding
MAC de Kempen