Clubkampioenschappen 2018, verslag 6e wedstrijd

geplaatst in: Archief | 0

De eindsprint!
De 6e clubwedstrijd is de afsluitende van dit seizoen. Iedereen was erop gebrand om nog het beste eruit te halen. En dat gebeurde in elke klasse. En aan het eind van de dag weten we wie de dagoverwinning te pakken heeft en hoe het eindklassement eruit ziet…. Alle puzzelstukjes zijn dan gelegd.

 

De open klasse
Thijs van Bommel en Melle Donkers verschenen ook aan de start van de open klasse. Het was een extra verzetje voor dit duo en ze lieten respectievelijk de 9e en 8e  plaats noteren. Op de 7e plaats zien we Kris Govaerts. Zijn goede kwalificatie was een lust voor ’t oog. Een grote verrassing was het toen we Jantoon Verstappen aan de start zagen verschijnen. De 5e plaats was zeker verdiend. Lorenzo de Joode hebben we ook dit jaar weer stappen zien maken. De 4e plaats is daar dan ook het resultaat van. Prima gedaan! Jan van Ham had het goed voor elkaar en mocht plaats nemen op de 3e plaats van het podium. De 2e plaats was de verdienste van Cees Jansen. Hiermee heeft hij er een heel stabiel seizoen opzitten. Kees van den Wildenberg ging er met de dag overwinning vandoor. Deze 1e plaats bezorgde hem een brede lach op zijn gezicht… Top!

De 1/10 buggy
Op de 11 plaats was voor Kris Govaerts. Helaas door 2 ‘DNS’ noteringen zat er niet meer in. Leon Poirters heeft veel meters kunnen maken. De 10e plaats, hij heeft het heel goed gedaan. Siem Verschuuren ging er met de 9e plek vandoor. Door een probleem met zijn aandrijving zat er niet meer in. Timo van den Borne kan trots zijn met zijn 8e plaats. Een echte knokker! Melle Donkers staat genoteerd als 7e. Er zit zeker nog meer in ’t vat. Een mooie 6e plaats was voor Rens Teeuwen. Hij heeft hierdoor weer iets moois laten zien. Op de 5e plek staat Carlo Poirters. Zijn goede resultaten zijn opvallend veel belovend. Thijs van Bommel vinden we op de 4e plaats. Hij is erg constant en ‘groeit’ nog steeds. Sam Peperkoorn staat vertrouwd op het podium. Met de 3e plaats is hij ‘the best of the rest’. Johan Teeuwen 2e, hij heeft alles gegeven. De spannende duels met Jordy van de Ven waren adembenemend. De 1e plaats was voor Jordy van de Ven. Een diepe buiging voor hem… Chapeau !

 

De 1/8 buggy
Marco Hendrikx  is goed bezig. Vandaag was de 4e plaats voor hem. Hein Diepstraten is te vinden op de 3e plaats. Samen met zijn Tekno staat hij garant voor een goed resultaat. Rene Kraaijvanger is uit het juiste ‘racehout’ gesneden. Met zijn 2e plaats heeft hij goede zaken gedaan. Top! Quinn van der Heijden had de touwtjes stevig in handen en was dan ook ‘in control’. Met de 1e plaats liet hij de perfecte score noteren. Proficiat!

 

Heerlijk einde…
En zo zit de 6e en laatste clubwedstrijd van MAC de Kempen 2018 er weer op. Ter afsluiting was de BBQ tevoorschijn gehaald. Zo werd er tot in de late uurtjes genoten van een lekker stukje vlees en de nodige drankjes. Gezelligheid ten top. We kunnen tevreden terug kijken. De complete seizoenresultaten zijn op de website terug te vinden. De wedstrijdleiding wil iedereen bedanken voor de geleverde inspanningen. MAC de Kempen clubkampioenschap 2018 is succesvol afgesloten. Hiermee staat de focus alweer op seizoen 2019.

De wedstrijdleiding

 

Foto’s
Foto’s van de wedstrijd vind je HIER.