Clubkampioenschappen 2018, verslag 5e wedstrijd

geplaatst in: Archief | 0

De 5e MAC de Kempen clubwedstrijd… Een schitterend schouwspel!

Om 8.00u komen de eerste deelnemers binnen om de baancondities te proeven en de laatste afstellingen te realiseren. Het was er weer eentje om van te smullen. In elke klasse werd gestreden alsof hun leven ervan af hing. De opdrogende baan zorgde voor de vele verschuivingen in de resultaten. Een schitterend schouwspel was het resultaat.

Open klasse
Lorenzo de Joode, goed voor de 6e plaats, zien we per wedstrijd groeien. Goed gereden! Op de 5e plaats vinden we Lex van Ham. Met schitterende manoeuvres heeft hij weer een schitterende show weggegeven. Jan van Ham, P4 was zijn beloning, prima resultaat. Kees van den Wildenberg stond vol trots op het podium vanwege zijn welverdiende 3e plaats. Op de 2e plaats zien we Cees Jansen. Hij reed heel solide en gecontroleerd. Kris Govaerts kwam vandaag uit voor de open klasse, en hoe…. Met overmacht legde hij beslag op de 1e plaats. Top!

1/10 buggy
We beginnen met onze nieuwe deelnemer Leon Poirters, de 12e plaats, goed gedaan. Er zit veel potentie in hem, dus we houden hem in de gaten. P11 is voor Siem Verschuuren. Ondanks een defect in de aandrijving wist hij een prima resultaat neer te zetten. Een zeer goede prestatie was neergezet door Vince Govaerts. Onze nieuwe deelnemer (8 jr) liet de 10e plaats noteren. We zullen ongetwijfeld nog veel goede dingen van hem zien. Roel Jansen zat goed in de wedstrijd en wist een mooie 9e plaats neer te zetten. De 8e plaats was voor Rens Teeuwen. Hij wist zich uitstekend te redden in dit zware veld. Eric Jorissen vinden we terug op de 7e plaats. Na hard werken een mooi resultaat. Carlo Poirters laat zich niet aan de kant zetten. De 6e plaats is dan ook zijn verdienste. Prima gedaan. Ondanks enige mechanische pech wist Melle Donkers beslag te leggen op de 5e plaats. Knap hoor! Op de 4e plaats zien we Thijs van Bommel. Heel goed gereden en dan ook dik verdiend. Ondanks een mindere kwalificatie wist Sam Peperkoorn zich naar voren te knokken. De 3e plaats was dan ook loon na werk. Johan Teeuwen heeft het, zoals we van hem gewend zijn, heel goed gedaan. De 2e plaats was voor hem. Jordy van de Ven hield het hoofd koel. Het was een strijd om je adem bij in te houden. Met de 1e plaats staat hij op de hoogste trede.

1/8 buggy
Het was een genot voor Mark van der Heijden om deel te nemen aan deze klasse. P5 smaakt naar meer. De 4e plaats was voor Marco Hendrikx. Hij was regelmatig in de kop van het veld te vinden. Goed gedaan! De 3e plaats werd genoteerd voor Hein Diepstraten. Door mechanische pech kon hij niet het maximale eruit halen. Mike Greijmans had een prima dag en wist dan ook de 2e plaats binnen te slepen. De 1e plaats was voor Quinn van der Heijden. Hij deed daarmee weer goede zaken voor het clubkampioenschap.

Ook de 5e MAC de Kempen clubkampioenschap was weer een succes. Door de geweldige medewerking van alle deelnemers kon het dagprogramma dan ook netjes worden afgewerkt. Top! De laatste (6e) MAC de Kempen clubwedstrijd 2018 staat hiermee alweer voor de deur. Op zaterdag 22-09-2018 worden de laatste resultaten neergezet. Dan zal het eindresultaat van MAC de Kempen clubkampioenschap 2018 zich gaan ontvouwen. Zorg dat je erbij bent.

De wedstrijdleiding,
MAC de Kempen

 

Foto’s
Foto’s van de wedstrijd vind je HIER.

 

Tussenstand na 5 wedstrijden