Dit was Clubrace #2!!!

Wát een fantastische dag weer!
Heerlijk relaxed, spannend, en gezellig!

In totaal 40 deelnemers over 5 verschillende klassen, en we hebben daarbij véél aanloop gehad als supporters of sponsors van onze kantine👌🏼😁!

De Rookie klasse met onze jongste deelnemers verliep erg mooi, we zien de nieuwe aanwas flink groeien in hun stuurkunsten… dus pas maar op, er zijn nieuwe kampioenen in aankomst!
Elena mocht trots op de hoogste toren plaatsnemen!

Bij de Shortcourse was het deze ronde ook spannend met een aantal nieuwelingen in deze klasse.
Jarno trok hierbij zijn aandacht en ging met de winst naar huis.

Daarbij hadden we de 1:10 2WD, op de droge baan gingen deze allemaal als een speer!
De winnaar ging er snel vandoor, maar om de plekken 2, 3 en 4 moest flink geknokt worden!!
Roy die sloot het af met 3x 1e te worden… 😅

De 1:10 4WD… dat was andere koek, iedereen heeft bijna wel op 1 van de 10 posities gereden tijdens de 3 finales… met (helaas) wat uitvallers, en stevige battles, was het uiteindelijk smullen geblazen om alles te volgen. Pas in de 3e finale viel alles op zijn plek!
Ook Thijs had niet makkelijk vandaag, maar alsnog netjes als topper op 1!

Als laatste kwamen de 1:8 Buggy’s de dag afsluiten… de langere 8 min. finales waren bijzonder spannend om te volgen, en de persoonlijke strategieën kwamen mooi naar boven drijven.
Er werd superrr hard gereden, en de plekken 1 t/m 5 hadden allemaal kans op een dagoverwinning.
Tijdens 1 finale werden de rijders nog extra uitgedaagd door een vuurwerkshow van de voetbalburen… dit zorgde voor een extra aanpassing op het concentratievermogen🙄😅🙈!!
Perry kon zijn 1ste plaats perfect gebalanceerd afronden! Knap gedaan ook!