De 5e MAC de Kempen clubwedstrijd 2022

geplaatst in: 2022, Nieuws | 0

De 5e MAC de Kempen clubwedstrijd 2022

De 5e MAC de Kempen clubwedstrijd 2022

Zaterdag 16 september 2022 staat in het teken van de 5e clubwedstrijd. Deze zal in meerdere opzichten de geschiedenis boeken ingaan. De laatste clubwedstrijd voor 2022 waarin de ranking van 2022 nog niet beslist is. Maar het is ook de laatste clubwedstijd op deze baan, want na vandaag gaat de baan geheel worden vernieuwd inclusief een nieuwe uitdagende lay-out. Maar voordat het zover is zal er nog gestreden worden met het mes tussen de tanden. Aan het einde zullen de clubkampioenen van 2022 bekend worden gemaakt. Om dit seizoen feestelijk te eindigen wordt er door Tamara een heerlijke  BBQ  voorgeschoteld en wordt er tot in de late uurtjes na geborreld.….

 

Open klasse
Blij zijn we met de komt van onze nieuwe clublid Levi Kox. Levi maakte kennis met het wedstrijd gevoel en noteren we op de 8e plaats. Jeroen van Keulen, vandaag goed voor P7. Prima gedaan. Jarno van Lieshout reed keurig zijn rondjes. De 6e plaats was zijn verdienste. Op P5 zien we debutant Henrie Snelders. Hij laat hiermee meteen zijn skills zien. Kees van den Wildenberg reed zich naar een keurige 4e plaats. Simon van der Vleuten. Met zijn 3e plaats is hij op weg naar de top. Roel Jansen zien we terug op de 2e plaats. Mooie prestatie. Vandaag mag Kees Jansen op de hoogste trede staan. P1 gefeliciteerd !

 

De 1:10 buggy
Melle Donkers, P6. Er had meer ingezeten, maar toch…goed gedaan. Jelle Smetsers moest genoegen nemen met de 5e plaats. Ben benieuwd naar volgend seizoen. Marijn van der Heiden deed prima zaken met zijn 4e plaats. Robert Jan Voogd is goed bezig en de 3e plaats is dan ook zeker verdiend. Sam Peperkoorn is met zijn 2e plaats nog steeds ‘hard to beat’. Tijs van Bommel had alles onder controle. Het was dan ook mooi om hem op de hoogste trede (P1) te zien. Heel knap gedaan !

 

De 1:8 buggy
Roxanne Eekhuis, op de 10e plaats deed ze lekker mee. Ronald Eekhuis deed het prima, maar een tegenvallende heat bracht hem uiteindelijk de 9e plaats. Laurens van der Vleuten, de 8e plaats niets om voor te schamen. Op de 7e plaats vinden we Jenthe Mertens, netjes gedaan. Vandaag zien we Rene Kraaijvanger terug In het middenveld op P6. Zoals we van hem gewend zijn zit er meer in…  Op de 5e plaats staat genoteerd Sander op ’t Hoog. Prima resultaat en geeft hiermee zijn visite kaartje af. Een mindere heat koste Jules Schrijen een top notering, P4 was voor hem. Dirk Simons had met de 3e plaats een plaatsje op het podium te pakken. Johan Teeuwen is altijd sterk. P2, goed gedaan. Tot slot zien we Quinn van der Heijden na een zwaar bevochten race dag op de 1e plaats…Proficiat!

  

 

Clubkampioenschap 2022

Het seizoen 2022 zit erop, de punten zijn verdeeld en de balans is opgemaakt.

Onderstaand het podium van het eindklassement MAC de Kempen clubkampioenschap 2022

Open klasse
Roel Jansen

  • Cees Jansen
  • Simon van der Vleuten

Roel en Cees Jansen, zijn heer en meester in de ‘Open klasse’ maar de concurrentie komt eraan….

 

De 1:10 buggy

  • Tijs van Bommel
  • Sam Peperkoorn
  • Jelle Smetsers

Tijs heeft zich ontwikkeld tot een ware kampioen. Een verdiende beloning van jaren lang strijden.

 

De 1:8 buggy

  • Quinn van der Heijden
  • Jules Schrijen
  • Dirk Simons

Quinn is het wederom gelukt, maar 2023? De eindstrijd was nog nooit zo close geweest.

 

Tot slot

Met een emotioneel traantje nemen we afscheid van onze vertrouwde baan en gaat de schop de grond in. We kijken alweer uit naar het volgende seizoen op onze compleet nieuwe baan.

Het bestuur wil iedereen bedanken voor deze geweldige clubwedstrijd. Graag zien we iedereen volgend seizoen weer terug. Dan begint alles weer vanaf ‘nul’….

De wedstrijdleiding

MAC de Kempen